Vergunningen

Door de bomen het bos niet meer zien, dat is zo'n beetje hoe de meeste mensen zich voelen bij vergunningverlening. Er zijn zo verschrikkelijk veel aspecten en regels en invalshoeken die moeten worden bekeken voordat je een vergunning hebt (regels die meestal ook nog regelmatig veranderen), dat de moed meestal in de schoenen zakt voordat de eerste stap is genomen.

Arntzen Advies kan hierbij bijstaan. 

Maar ook als een vergunning wordt geweigerd of ingetrokken kan Arntzen Advies hierbij het verschil maken. Ook voor gemeentes zijn er een hoop aspecten waar de gemeente zich aan moet houden en veel gemeentes hebben niet een compleet overzicht van de verplichtingen waaraan de vergunningverlening moet voldoen (denk bijvoorbeeld aan de eisten die in de Dienstenwet aan de vergunningverlening worden gesteld). 

Het is allang niet meer zo dat een gemeente vrij eenvoudig een vergunning kan weigeren als de gewenste activiteit ze niet bevalt. Maar dat is nog niet overal doorgedrongen. Loopt u dus tegen grenzen aan die u niet eerlijk of onrechtvaardig vindt? Neem contact op!